Αγαπητοί εκπαιδευτικοί

Με αφορμή τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών, το Κέντρο νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης, το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου 1ης εκπαιδευτικής περιφέρειας Π.Ε. Λευκάδας, το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων Λευκάδας, το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής αγωγής και οι Διευθύνσεις Π.Ε. & Δ.Ε. Λευκάδας οργανώνουν Διημερίδα με θέμα: «Εκπαίδευση και Τέχνη». Η Διημερίδα είναι ανοιχτή στο κοινό και τις εργασίες της μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί και όποιος άλλος επιθυμεί μετά από σχετική δήλωση συμμετοχής.

Οι εργασίες της Διημερίδας, θεωρητικές εισηγήσεις και εργαστήρια, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18.00 έως και 20.00 σε χώρους που καταγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

Οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων της Δημοτικής Εκπαίδευσης και της Προσχολικής αγωγής δηλώνουν συμμετοχή στα εργαστήρια, μέσω των Διευθύνσεων των σχολείων τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kitsakivasiliki@yahoo.gr.

Οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δηλώνουν συμμετοχή στα εργαστήρια, μέσω των Διευθύνσεων των σχολείων τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: marmanenti@sch.gr. (για οποιαδήποτε απορία κιν. 6974009680)

Τα εργαστήρια θα λειτουργήσουν με ανώτατο αριθμό συμμετεχόντων τα 20 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας που θα εξαρτάται από την ημερομηνία κατάθεσης της δήλωσης ενδιαφέροντος. Σε περίπτωση πλήρωσης των θέσεων ενός εργαστηρίου ο εκπαιδευτικός θα παρακολουθεί το εργαστήριο της δεύτερης προτίμησής τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών στα εργαστήρια πρέπει να κατατεθούν έως την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και θα ακολουθήσουν την ακόλουθη φόρμα:

A/A OΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ/ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΩΣ 2)
   

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 θα αποσταλούν στα σχολεία οι τελικές καταστάσεις με τις συμμετοχές των εκπαιδευτικών στα εργαστήρια.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών των σχολείων σας. Παρακαλούμε επίσης για την ανάρτηση της αφίσας που επισυνάπτεται σε εμφανές σημείο στο σχολείο και για την ενημέρωση των προεδρείων των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Η Σχολική Σύμβουλος

                                                                                           Μανέντη Μαρία

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26-1-2016 « Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟ Ν. ΚΑΒΒΑΔΙΑ: ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ» ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΩΝ .

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα

Print Friendly, PDF & Email

Διαβάστε ακόμη...

15/10/2018 – Οδηγίες από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ιονίων Νήσων για το πρόγραμμα Euroscola 2019. 14 Νοεμβρίου ο Διαγωνισμός... Σε συνέχεια του σχετικού εγγράφου του ΥΠ.Π.Ε.Θ., σας ενημερώνουμε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επιθυμώντας να δώσει στους/στις νέους/νέες της Ευρωπαϊ...
15/10/2018 – Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018... Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 9 π.μ. στο 1ο Λύκειο Λευκάδας, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με θέματα: ...
12/10/2018 – Πρόσκληση σε Διήμερο Εισαγωγικό Σεμινάριο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο ΚΠΕ Κρεσ... Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων στα πλαίσια του προγραμματισμού των δράσεών του για το έτος 2018-2019, της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙ...
12/10/2018 – Οδηγίες για την αξιολόγηση μαθητών Γενικού Λυκείου από ξένα σχολεία του εξωτερικού... 1. Μαθητές, κάτοχοι ενδεικτικού ή αποδεικτικού σπουδών ή άλλου σχετικού αποδεικτικού στοιχείου της μαθητικής κατάστασής τους του ξένου σχολείου που λε...