Αγαπητοί εκπαιδευτικοί

Με αφορμή τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών, το Κέντρο νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης, το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου 1ης εκπαιδευτικής περιφέρειας Π.Ε. Λευκάδας, το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων Λευκάδας, το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής αγωγής και οι Διευθύνσεις Π.Ε. & Δ.Ε. Λευκάδας οργανώνουν Διημερίδα με θέμα: «Εκπαίδευση και Τέχνη». Η Διημερίδα είναι ανοιχτή στο κοινό και τις εργασίες της μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί και όποιος άλλος επιθυμεί μετά από σχετική δήλωση συμμετοχής.

Οι εργασίες της Διημερίδας, θεωρητικές εισηγήσεις και εργαστήρια, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18.00 έως και 20.00 σε χώρους που καταγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

Οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων της Δημοτικής Εκπαίδευσης και της Προσχολικής αγωγής δηλώνουν συμμετοχή στα εργαστήρια, μέσω των Διευθύνσεων των σχολείων τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kitsakivasiliki@yahoo.gr.

Οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δηλώνουν συμμετοχή στα εργαστήρια, μέσω των Διευθύνσεων των σχολείων τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: marmanenti@sch.gr. (για οποιαδήποτε απορία κιν. 6974009680)

Τα εργαστήρια θα λειτουργήσουν με ανώτατο αριθμό συμμετεχόντων τα 20 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας που θα εξαρτάται από την ημερομηνία κατάθεσης της δήλωσης ενδιαφέροντος. Σε περίπτωση πλήρωσης των θέσεων ενός εργαστηρίου ο εκπαιδευτικός θα παρακολουθεί το εργαστήριο της δεύτερης προτίμησής τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών στα εργαστήρια πρέπει να κατατεθούν έως την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και θα ακολουθήσουν την ακόλουθη φόρμα:

A/A OΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ/ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΩΣ 2)
   

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 θα αποσταλούν στα σχολεία οι τελικές καταστάσεις με τις συμμετοχές των εκπαιδευτικών στα εργαστήρια.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών των σχολείων σας. Παρακαλούμε επίσης για την ανάρτηση της αφίσας που επισυνάπτεται σε εμφανές σημείο στο σχολείο και για την ενημέρωση των προεδρείων των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Η Σχολική Σύμβουλος

                                                                                           Μανέντη Μαρία

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26-1-2016 « Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟ Ν. ΚΑΒΒΑΔΙΑ: ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ» ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΩΝ .

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα

Print Friendly, PDF & Email
Διαβάστε ακόμη...
11/10/2019 – Εισαγωγή αποφοίτων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2019-2020... Ρυθμίσεις για την εισαγωγή παλαιών αποφοίτων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω πανελλαδικών εξετάσεων το σχολικό έτος 2019-2020 στο ν/σ του Υπουργείου ...
11/10/2019 – Κατάργηση της διάταξης για τα Τμήματα Ελεύθερης Πρόσβασης (πράσινες Σχολές) στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019-20... Ακολουθούν οι ρυθμίσεις για την κατάργηση Τμημάτων Ελεύθερης Πρόσβασης... Το άρθρο 4 του ν. 4186/2013 (Α΄ 193), όπως αντικαταστάθηκε με την παρ...
11/10/2019 – Τα Αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ΕΛΜΕ Λευκάδας... Αποτελέσματα εκλογών (10/10/2019)  Ψήφισαν: 186 Έγκυρα: 173 Άκυρα: 4 Λευκά: 9 Έλαβαν: Για το Δ.Σ. ΓΚΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  71 ...
10/10/2019 – «Βουλή των Εφήβων, Βήματα Δημοκρατίας: Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή». Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το 2019-2020... Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία διοργανώνει σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το...