Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι. Παρακαλώ να είστε ενήμερες/οι για τα ισχύοντα ΦΕΚ, τις εγκυκλίους, τις διευκρινίσεις, τις αλλαγές και τις οδηγίες που μπορείτε να βρείτε στη Δ/νση του Σχολείου σας, όπου κοινοποιούνται υπηρεσιακά.

Σχετικά, αναφέρομαι αναλυτικά σε προηγούμενη οδηγία μου από 24-10-2016 αρ. πρωτ. 318. Εάν χρειαστείτε περαιτέρω διευκρινίσεις ή βοήθεια στην εφαρμογή τους πρέπει πρωτίστως να συνεργάζεστε με την Δ/νση του Σχολείου σας και βεβαίως μπορείτε να απευθύνεστε άμεσα και σε εμένα στο: ssmusic@ionion.pde.sch.gr, και στα τηλ. 26610 36973, 26610 36974, (Γραφείο Σχ. Συμβούλων Δ.Ε. Κέρκυρας.)
Σας επισυνάπτω έγγραφα ? παλαιότερες και πρόσφατες παρεμβάσεις μου για θεσμικά μας ζητήματα, καθώς και πληροφορίες για τα παρακάτω ενδιαφέροντα που σας αφορούν και που σας προτείνω (προαιρετικά) να συμμετέχετε:
01. «Διδασκαλία ατομικού οργάνου επιλογής από ΠΕ,ΤΕ και ΕΜ 16».
02. «Κάλυψη λειτουργικών κενών Μουσικών Σχολείων».
03. «Θέματα Μουσικών Σχολείων».
04. «Γνωμοδότηση Καλλιτεχνικής Επιτροπής Μουσικών Σχολείων για θέματα ΠΕ 16».
05.«Γνωμοδότηση Κ.Ε.Μ.Σ. για την μοριοδότηση τίτλων σπουδών Μουσικής αναγνωρισμένων μη Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων».
06.«Γνωμοδότηση Κ.Ε.Μ.Σ. για την πρόταση της Πανελλήνιας «Ημέρας Σχολικής Μουσικής».
07.«Σεμινάριο με θέμα: «Διαχείριση σχολικής τάξης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» στη Λευκάδα, 7-8 και 9-11-2016 για γενικά παιδαγωγικά θέματα και όχι για επιστημονικά αντικείμενα της ειδικότητάς μας.
08. «Χριστουγεννιάτικο χρυσάφι» παιδικό μιούζικαλ από το γυναικείο φωνητικό σύνολο «Female echoes» στις 15/12/2016, Κέρκυρα.
09. «Πρόγραμμα μουσικής αγωγής για βρέφη και νήπια» Οκτωβρίου 2016 ? Ιανουαρίου 2017
και «Ανοιχτά Σεμινάρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μουσική Παιδαγωγική» από το Τ.Μ.Σ. Ιονίου Πανεπιστημίου.
Επισυνάπτονται αρχεία για τα εννέα προαναφερόμενα θέματα.
Παρακαλώ θερμά τις Δ/νσεις των Σχολείων να μεριμνήσουν για την ενυπόγραφη ενημέρωση των εκπ/κών Μουσικής του Σχολείου τους.

Παπαδόπουλος Περικλής

Σχολικός Σύμβουλος Μουσικής Αγωγής Ιονίων Νήσων

Print Friendly, PDF & Email
Διαβάστε ακόμη...
12/9/2018 – Οδηγίες διδασκαλίας για τα γνωστικά αντικείμενα που διδάσκουν οι Κοινωνιολόγοι από το Σχολικό Σύμβουλο (ΠΕ78)... Συνάδελφοι/σες,  σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά , προσωπική και οικογενειακή υγεία. Σας υπενθυμίζω ότι η άριστη κατανόηση της Φιλοσοφίας των Π....
12/9/2018 – Ενημέρωση από τη Σχολική Σύμβουλο Αγγλικής για τα επίπεδα στο Γυμνάσιο και τα βιβλία του Λυκείου... Συνάδελφοι καλησπέρα και καλή σχολική χρονιά, Ύστερα από πολλά ερωτήματα στην υπηρεσία μας σας ενημερώνω ότι για το θέμα των επιπέδων στο Γυμνάσιο ισ...
24/5/2018 – Οδηγίες για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις από το Σχολικό Σύμβουλο Κοινωνιολόγων... Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι με αφορμή τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις του σχ. Έτους 2017-2018, σας εύχομαι καλή Δύναμη στ...
22/5/2018 – Ανακοινοποίηση πρόσκλησης εκπ/κών Γερμανικής περιφέρειας Ηπείρου, Κέρκυρας & Λευκάδας... Δείτε το πρόγραμμα επιμόρφωσης, ανακοινοποιημένο ως προς τις ημερομηνίες διεξαγωγής: Για τις λεπτομέρειες της επιμόρφωσης δείτε το προηγούμενο άρθρ...