Κι όμως είναι αλήθεια…

Ποιος θα το πίστευε 14 χρόνια πριν, το 2004, πως ο Ιστότοπος του Σχολείου μας θα έφτανε τα 1000 άρθρα!

Ομολογώ πως τυχαία το πρόσεξα σήμερα 19 Απριλίου 2018, ανεβάζοντας το άρθρο για τη συμμετοχή του Σχολείου μας στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας.

Θεώρησα πως έπρεπε να κάνω ένα μικρό απολογισμό με αφορμή την πορεία αυτή της ιστοσελίδας, που ξεκίνησε ως ένα πείραμα, με ελάχιστους επισκέπτες τα χρόνια που το διαδίκτυο στη χώρα μας δεν ήταν και πολύ δημοφιλές, με πολύ αργές ταχύτητες και ανύπαρκτες συνδέσεις στα σπίτια μας. Κι όμως… η αγάπη για αυτή την προσπάθεια, η τακτική ενημέρωση, η προβολή των δράσεων του Σχολείου μας, και η βελτίωση των υπηρεσιών διαδικτύου, την κράτησε ζωντανή τόσα χρόνια!

Ξεπέρασε τα όρια του Σχολείου μας, η επισκεψιμότητα αυξάνει συνεχώς και προέρχεται από όλη την Ελλάδα. Άρθρα που έχουν διαβαστεί μερικές χιλιάδες φορές,  η περσινή βράβευση στον 8ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων, δίνουν ένα ακόμη κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια.

Καθημερινά προστίθενται κατηγορίες, εκπαιδευτικό υλικό, σελίδες ειδικά για εκπαιδευτικούς, τους γονείς, για τις πανελλαδικές εξετάσεις, επίκαιρες καινοτομίες, όπως οι δημιουργικές εργασίες και η θεματική εβδομάδα, και πολλά πολλά ακόμη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους επισκέπτες της σελίδας μας, όλους όσους με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι, τους συναδέλφους, αλλά κυρίως τους μαθητές μας, που είναι ο πραγματικός λόγος που αξίζει κανείς να κάνει όλη αυτή την προσπάθεια.

Με εκτίμηση

Ο Διαχειριστής του Ιστοτόπου

Παπαγεωργίου Νικόλαος (ΠΕ 19)

Print Friendly, PDF & Email