Το ΚΠΕ Κόνιτσας, το ΚΠΕ Αράχθου, το ΚΠΕ Φιλιατών και το ΚΠΕ  Πραμάντων, συνδιοργανώνουν τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την επαγγελματική ομάδα των Εκπαιδευτικών των Νομών Εμβέλειας του ΚΠΕ Κόνιτσας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Δεκέμβριου 2018 στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. ΚΟΝΙΤΣΑΣ, στην Κόνιτσα με θέμα «Αστικά Περιβαλλοντικά Μονοπάτια: Φύση, Πολιτισμός, Ιστορία»

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής και θα λήξει στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής και απευθύνεται σε  εκπαιδευτικούς των Νομών Εμβέλειας .

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει ενημερωτικές εισηγήσεις, εργαστήρια, Αστικό Περιβαλλοντικό Μονοπάτι στο Αργυρόκαστρο Αλβανίας και Αστικό Περιβαλλοντικό Μονοπάτι στην Κόνιτσα.

Στόχοι του Σεμιναρίου είναι: α) η επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών  των Νομών εμβέλειας  και η ανάδειξη καλών εκπαιδευτικών πρακτικών, για την εφαρμογή τους στην σχολική κοινότητα.           

Στο Σεμινάριο συμμετέχουν :

  • 2 Εκπαιδευτικοί από σχολικές μονάδες της Αθμιας Εκπ/σης των Νομών Εμβέλειας 
  • 2 Εκπαιδευτικοί από σχολικές μονάδες της Βθμιας Εκπ/σης των Νομών Εμβέλειας
  • Εκπαιδευτικοί των συνεργαζόμενων ΚΠΕ του δικτύου (2 τακτικοί με προϋπόθεση να υπάρχει εισήγηση ανάλογη της Θεματολογίας του Σεμιναρίου).

Εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις από τις παραπάνω κατηγορίες θα συμπληρωθούν από εκπαιδευτικούς αναπληρωματικούς των Νομών Εμβέλειας.

Οι αιτήσεις των Εκπαιδευτικών των ΚΠΕ θα υποβάλλονται στο ΚΠΕ Κόνιτσας (kpekon@otenet.grμέχρι την Τρίτη 13  Νοεμβρίου 2018.

Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών των Σχολείων θα κατατεθούν στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων όπου ανήκουν μέχρι την Παρασκευή 9  Νοεμβρίου  2018

Τα ονόματα των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών όπως και το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε.

Δείτε την πρόσκληση με τις αναλυτικές πληροφορίες

Δείτε την αίτηση συμμετοχής

Print Friendly, PDF & Email
Διαβάστε ακόμη...
20/10/2019 – Πρόσκληση Λέσχης Ανάγνωσης Συνδέσμου Φιλολόγων Λευκάδας σε αφιέρωμα για την Εθνική Γιορτή της 28ης Οκτωβρίου... Την Κυριακή 27 Οκτώβρη 2019, ώρα 8 μ.μ.,  σας προσκαλούμε στο ξενοδοχείο Νήρικος, όπου θα παρουσιάσουμε, σε ειδικό αφιέρωμα για την Εθνική Γιορτή...
18/10/2019 – Παρουσίαση εργαστηριακών ασκήσεων από το ΕΚΦΕ Λευκάδας την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019... Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τους Υπεύθυνους των Σχολικών Εργαστηρίων Φυσικών Επιστημών (Υ.Σ.Ε.Φ.Ε.) καθώς και τους υπόλοιπ...
16/10/2019 – Πλαστικά μετά τη Χρήση; Η θέση τους στον Μπλε κάδο! Μακριά από τις γαλάζιες θάλασσες στη Λευκάδα!... Σας ενημερώνουμε σχετικά με την υλοποίηση ενός προγράμματος Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη με συντονιστές το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης ΜΙΟ...
16/10/2019 – Στατιστική Β΄ Λυκείου. Διόρθωση στο Φάκελο μαθητή/μαθήτριας σχετικά με τα ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα 2014-201... Μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (πράξη 40/03-10-2019 του Δ.Σ.) σάς ενημερώνουμε ότι: Στη σελίδα 13 του Φακέλου μα...