Το ΚΠΕ Κόνιτσας, το ΚΠΕ Αράχθου, το ΚΠΕ Φιλιατών και το ΚΠΕ  Πραμάντων, συνδιοργανώνουν τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την επαγγελματική ομάδα των Εκπαιδευτικών των Νομών Εμβέλειας του ΚΠΕ Κόνιτσας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Δεκέμβριου 2018 στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. ΚΟΝΙΤΣΑΣ, στην Κόνιτσα με θέμα «Αστικά Περιβαλλοντικά Μονοπάτια: Φύση, Πολιτισμός, Ιστορία»

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής και θα λήξει στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής και απευθύνεται σε  εκπαιδευτικούς των Νομών Εμβέλειας .

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει ενημερωτικές εισηγήσεις, εργαστήρια, Αστικό Περιβαλλοντικό Μονοπάτι στο Αργυρόκαστρο Αλβανίας και Αστικό Περιβαλλοντικό Μονοπάτι στην Κόνιτσα.

Στόχοι του Σεμιναρίου είναι: α) η επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών  των Νομών εμβέλειας  και η ανάδειξη καλών εκπαιδευτικών πρακτικών, για την εφαρμογή τους στην σχολική κοινότητα.           

Στο Σεμινάριο συμμετέχουν :

  • 2 Εκπαιδευτικοί από σχολικές μονάδες της Αθμιας Εκπ/σης των Νομών Εμβέλειας 
  • 2 Εκπαιδευτικοί από σχολικές μονάδες της Βθμιας Εκπ/σης των Νομών Εμβέλειας
  • Εκπαιδευτικοί των συνεργαζόμενων ΚΠΕ του δικτύου (2 τακτικοί με προϋπόθεση να υπάρχει εισήγηση ανάλογη της Θεματολογίας του Σεμιναρίου).

Εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις από τις παραπάνω κατηγορίες θα συμπληρωθούν από εκπαιδευτικούς αναπληρωματικούς των Νομών Εμβέλειας.

Οι αιτήσεις των Εκπαιδευτικών των ΚΠΕ θα υποβάλλονται στο ΚΠΕ Κόνιτσας (kpekon@otenet.grμέχρι την Τρίτη 13  Νοεμβρίου 2018.

Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών των Σχολείων θα κατατεθούν στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων όπου ανήκουν μέχρι την Παρασκευή 9  Νοεμβρίου  2018

Τα ονόματα των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών όπως και το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε.

Δείτε την πρόσκληση με τις αναλυτικές πληροφορίες

Δείτε την αίτηση συμμετοχής

Print Friendly, PDF & Email

Διαβάστε ακόμη...

23/8/2019 – Πρόγραμμα και εξεταστικά κέντρα για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019... Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων όλες οι πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα Εξεταστικά κέντρα των Επαναληπτικών Πανελλ...
23/8/2019 – Τα ΦΕΚ με την οριστική ύλη των Πανελλαδικών εξετάσεων 2020 μετά τις αλλαγές... Σας ενημερώνουμε ότι τα ΦΕΚ που μπορείτε να συμβουλεύεστε για την ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 είναι τα παρακάτω: ΦΕΚ 2875 τ.Β' (5/7/2019)...
20/8/2019 – Υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι – ικανοί στις εξετάσεις για τις Σχολές Ενστόλων... Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στ...
13/8/2019 – Σε ΦΕΚ ο τρόπος εξέτασης σε Γλώσσα και Λογοτεχνία στις Πανελλαδικές 2020... Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ ο τρόπος εξέτασης στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020. Δείτε εδώ το ΦΕΚ...