Το ΚΠΕ Κόνιτσας, το ΚΠΕ Αράχθου, το ΚΠΕ Φιλιατών και το ΚΠΕ  Πραμάντων, συνδιοργανώνουν τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την επαγγελματική ομάδα των Εκπαιδευτικών των Νομών Εμβέλειας του ΚΠΕ Κόνιτσας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Δεκέμβριου 2018 στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. ΚΟΝΙΤΣΑΣ, στην Κόνιτσα με θέμα «Αστικά Περιβαλλοντικά Μονοπάτια: Φύση, Πολιτισμός, Ιστορία»

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής και θα λήξει στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής και απευθύνεται σε  εκπαιδευτικούς των Νομών Εμβέλειας .

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει ενημερωτικές εισηγήσεις, εργαστήρια, Αστικό Περιβαλλοντικό Μονοπάτι στο Αργυρόκαστρο Αλβανίας και Αστικό Περιβαλλοντικό Μονοπάτι στην Κόνιτσα.

Στόχοι του Σεμιναρίου είναι: α) η επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών  των Νομών εμβέλειας  και η ανάδειξη καλών εκπαιδευτικών πρακτικών, για την εφαρμογή τους στην σχολική κοινότητα.           

Στο Σεμινάριο συμμετέχουν :

  • 2 Εκπαιδευτικοί από σχολικές μονάδες της Αθμιας Εκπ/σης των Νομών Εμβέλειας 
  • 2 Εκπαιδευτικοί από σχολικές μονάδες της Βθμιας Εκπ/σης των Νομών Εμβέλειας
  • Εκπαιδευτικοί των συνεργαζόμενων ΚΠΕ του δικτύου (2 τακτικοί με προϋπόθεση να υπάρχει εισήγηση ανάλογη της Θεματολογίας του Σεμιναρίου).

Εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις από τις παραπάνω κατηγορίες θα συμπληρωθούν από εκπαιδευτικούς αναπληρωματικούς των Νομών Εμβέλειας.

Οι αιτήσεις των Εκπαιδευτικών των ΚΠΕ θα υποβάλλονται στο ΚΠΕ Κόνιτσας (kpekon@otenet.grμέχρι την Τρίτη 13  Νοεμβρίου 2018.

Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών των Σχολείων θα κατατεθούν στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων όπου ανήκουν μέχρι την Παρασκευή 9  Νοεμβρίου  2018

Τα ονόματα των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών όπως και το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε.

Δείτε την πρόσκληση με τις αναλυτικές πληροφορίες

Δείτε την αίτηση συμμετοχής

Print Friendly, PDF & Email

Διαβάστε ακόμη...

17/1/2019 – Πρόσκληση σε δράση ανακύκλωσης «Lefkaxit», από το Κέντρο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Κ.Ε.Α.) Σφακιωτών... Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αναληφθεί διάφορες πρωτοβουλίες από το δίκτυο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Αλλάζω εγώ, αλλάζεις εσύ…. η ανακύκλωση τρόπο...
16/1/2019 – Θεματική Εβδομάδα 2018-2019 στα Γυμνάσια. Εγκύκλιος και Σχέδιο Υλοποίησης... Σας ενημερώνουμε ότι κατά το σχολικό έτος 2018-2019 υλοποιείται στα Γυμνάσια, Ενιαία Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια - Λύκεια, Εργαστήρια Επαγγελματικής...
15/1/2018 – Προκηρύξεις θέσεων υπευθύνων ΕΚΦΕ και Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Δ.Δ.Ε. Λευκάδας... Αναρτήθηκαν οι προσκλήσεις για την πλήρωση θέσεων υπευθύνων Ε.Κ.Φ.Ε. και υπεύθυνου Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού στην ιστοσελίδα  της Δι...
14/1/2019 – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσης υπεύθυνου πληροφορικής και νέων τεχνολογιών (ΠΛΗ.ΝΕ.Τ) σ... Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ86 της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας, οι οποίοι διαθέτουν τις νόμιμες προϋποθέσεις επιλογής, εφόσ...