Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους.

Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως.

Όπως και το 2018, έτσι και φέτος, το σχολείο μας, ευαισθητοποιημένο σε θέματα ασφάλειας διαδικτύου δηλώνει υποστηρικτής της ημέρας και πραγματοποίησε εκδήλωση, με τίτλο: Εκπαιδευτικοί, Μαθητές και Γονείς, όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!

Συντονιστής της εκδήλωσης ο καθηγητής πληροφορικής του σχολείου μας, Παπαγεωργίου Νικόλαος. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε εγκεκριμένο υλικό από τον κόμβο του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, με σκοπό να καλύψει τις περισσότερα σημεία σχετικά με τους κινδύνους και τους τρόπους προστασίας κατά την πλοήγησή μας στο Διαδίκτυο. Ακολουθεί η παρουσίαση της εκδήλωσης και φωτογραφικό υλικό:

 

Προσοχή! Για τους μαθητές που εμφανίζονται στις φωτογραφίες και τα βίντεο, υπάρχει γονική συγκατάθεση.
Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση φωτογραφιών σε οποιοδήποτε άλλο έντυπο ή  ηλεκτρονικό μέσο!

Αν ψάχνετε περισσότερο υλικό για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, μπορείτε να δείτε τα σχετικά άρθρα στη σελίδα του σχολείου μας, εδώ.

Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφτείτε:

Print Friendly, PDF & Email