Σας ενημερώνουμε ότι το Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο και μετά τις επιτυχημένες δράσεις των προηγούμενων ετών όπου μαθητές/τριες βίωσαν τη εμπειρία να συμμετάσχουν ενεργά σε πλόες με Πολεμικά πλοία και πτήσεις με ελικόπτερο, προσκαλεί για το έτος 2020 μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου σε μία νέα ξεχωριστή εμπειρία δίπλα σε στελέχη του ΠΝ, συμμετέχοντας σε πλου με υποβρύχιο και δύο πυραυλακάτους.

Η κλήρωση, για την επιλογή των τριάντα (30) μαθητών/μαθητριών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του.

Οι πλόες με το Υποβρύχιο και τις Πυραυλακάτους θα πραγματοποιηθούν κατά την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μη επηρεαστεί το πρόγραμμα των σχολικών μαθημάτων των συμμετεχόντων/ουσών μαθητών/τριών.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται:

  • Συμπλήρωση αίτησης
  • Συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης έως 30 Νοεμβρίου 2019

Απαραίτητη η συμμετοχή ενήλικα συνοδού. Όσοι από τους μαθητές/τριες που κληρωθούν, διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, θα φιλοξενηθούν μετά των συνοδών τους την παραμονή του απόπλου, ενώ τα έξοδα μετάβασης και διαμονής θα καλυφθούν με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.

Τα ανωτέρω στοιχεία για ενημέρωση των μαθητών/τριών και η δήλωση συμμετοχής είναι διαθέσιμα στους ακόλουθους συνδέσμους του Πολεμικού Ναυτικού:

Η εν λόγω δράση γνωστοποιείται στους ανωτέρω μαθητές/τριες προκειμένου να εκδηλώσουν τη συμμετοχή τους, εφόσον το επιθυμούν.

Print Friendly, PDF & Email