Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

…άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μόλις χθες φαίνεται η πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη που μαζευόμασταν για το πρώτο κουδούνι της χρονιάς. Κι όμως πέρασε σχεδόν ένας χρόνος. Ένας ακόμη χρόνος στα θρανία! Ένας δύσκολος και διαφορετικός χρόνος, για όλους μας. Με τη συγκυρία της πανδημίας να μας απομακρύνει από το φυσικό μας χώρο, τις τάξεις μας, και την τεχνολογία (με τα όποια προβλήματά της), να μας φέρνει πάλι κοντά,σε ψηφιακές τάξεις και πλατφόρμες στην κοινή μας προσπάθεια για επαφή και συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ελπίζουμε η χρονιά αυτή να άφησε στους περισσότερους ευχάριστες αναμνήσεις. Να ήταν μια χρονιά που μπήκε ένα ακόμη λιθαράκι γνώσης.

Να σας ευχηθούμε να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι! Να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα, να προσέχετε ιδιαίτερα τους εαυτούς σας και τους γύρω σας, και με το καλό να επιστρέψετε το Σεπτέμβρη για τη νέα Σχολική χρονιά.

Στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, να ευχηθούμε καλά αποτελέσματα, καλές σπουδές, και ότι καλύτερο σε ότι κι αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους από δω και πέρα. Να μας θυμούνται και όταν περνούν έξω από την αυλόπορτα του Σχολείου – που για 6 χρόνια πέρασαν μερικά από τα πιο γλυκά και αθώα χρόνια τους – να την ανοίγουν για να μας πούνε ένα γεια σου δάσκαλε, γεια σου δασκάλα, που τόσο μεγάλη αξία έχει για εμάς!

Και ένα σύντομο βιντεάκι με τις στιγμές που περάσαμε μαζί και τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε:

Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους!!!

…και μην ξεχνάτε! Προσέχουμε και μένουμε Ασφαλείς!

Print Friendly, PDF & Email