Ενημέρωση 18/10/2018: Αφού έληξε η προθεσμία υποβολής χθες το βράδυ 17/10, μπορείτε τώρα να δοκιμάσετε όσες φορές επιθυμείτε να απαντήσετε στο quiz και να δείτε πως τα πήγατε! Το quiz είναι ελεύθερο προς όλους, και για να παίξετε αρκεί ένα κλικ [εδώ]


Αγαπητοί μαθητές/τριες,

έφτασε η ώρα για το πρώτο μας παιχνίδι – quiz στα Μαθηματικά. Με αφορμή την ολοκλήρωση του κεφαλαίου για τους φυσικούς αριθμούς, καλείστε όσοι επιθυμείτε, να παίξετε και να δείτε πόσο καλά καταλάβατε την ύλη και αν χρειαστεί να κάνετε επαναλήψεις. Πριν ξεκινήσετε να παίζετε, διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω:

  • Για να παίξετε το Quiz χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο.
  • Θα πρέπει να έχετε δίπλα σας, μολύβι ή στυλό και χαρτί – τετράδιο για να κάνετε πιθανές πράξεις. Οι πράξεις θα είναι εύκολες, ώστε να προλάβετε να απαντήσετε στην κάθε ερώτηση.
  • Το quiz αποτελείται από 10 ερωτήσεις, στις οποίες υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για να απαντηθούν. Αυτό σημαίνει πως μια εύκολη ερώτηση θεωρίας, θα πρέπει να απαντηθεί σε 30 δευτερόλεπτα, έτσι μην μπείτε στον πειρασμό να ψάξετε βιβλία διότι δεν θα προλάβετε! Εξάλλου αυτό είναι και το νόημα του quiz. Να δοκιμάσουμε μόνοι μας τι θυμόμαστε και τι έχουμε καταλάβει στην μέχρι τώρα ύλη του μαθήματος. Επίσης κανένα νόημα δε θα είχε να το κάνετε μαζί με κάποιον μεγαλύτερο και γενικά να λάβετε οποιαδήποτε βοήθεια.
  • Δεν πρόκειται για διαγωνισμό, ούτε θα ληφθεί υπόψιν στη βαθμολογία σας.

Σχετικά με το quiz:

Για να παίξετε θα πρέπει να πατήσετε το σύνδεσμο: https://join.quizizz.com και να δώσετε τον κωδικό : 399365 στο σχετικό πεδίο:

Θα σας ζητηθεί ένα όνομα και θα πρέπει να δώσετε το πραγματικό σας!

Δηλαδή: Δημήτρης Δημητρίου και όχι Τάκης, Μάκης1, Τασούλα771 κλπ….

Αφού δώσετε το όνομά σας, θα δείτε κάτι τέτοιο:

και είστε έτοιμοι να παίξετε πατώντας το Start. Πλέον ο χρόνος τρέχει και δεν μπορείτε να τον σταματήσετε. Οι ερωτήσεις είναι πολλαπλής επιλογής, άρα θα επιλέγετε τη μία από 4 πιθανές απαντήσεις. Καταληκτική ημερομηνία του quiz, η Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.

Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία!

Print Friendly, PDF & Email