Αγαπητοί, αγαπητές συνάδελφοι,

Παρακαλώ να ενημερωθείτε για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε, προκειμένου να έχετε πρόσβαση στα ηχητικά κείμενα του εκπαιδευτικού υλικού «micro-intervalle» για τη διδασκαλία της Γαλλικής Γλώσσας στη Γ΄ Γυμνασίου. Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία.

Οι Οδηγίες του Ι.Ε.Π.:

Ενημερώνουμε τους/τις εκπαιδευτικούς Γαλλικής Γλώσσας, οι οποίοι/ες χρησιμοποιείτε το εκπαιδευτικό υλικό «micro-intervalle» για τη διδασκαλία της Γαλλικής Γλώσσας στη Γ΄ Γυμνασίου, ότι για τη λήψη των ηχητικών αρχείων θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

Ενεργοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.editions-ellipses.fr/product_info.php?products_id=8114 βρίσκεστε στη σελίδα των εκδόσεων ellipses. Στην κεντρική στήλη και κατεβαίνοντας προς τα κάτω, ακριβώς κάτω από το εικονίδιο του βιβλίου «le FLE au quotidien», θα δείτε αριστερά τρεις επιλογές.

Επιλέγετε  –> Fichiers audios à télécharger

Ανοίγετε τον φάκελο που εμφανίζεται. Ο φάκελος που ανοίξατε περιέχει 100 ακουστικές δραστηριότητες ελεύθερης πρόσβασης. Οι δραστηριότητες που αντιστοιχούν στο εκπαιδευτικό υλικό «micro-intervalle» είναι οι ακόλουθες:

UNITÉ 1:

Activité 1: 040, 096, 097, 098

Activité 2: 025

UNITÉ 3 :

Activité 1: 013, 014, 015, 032

Activité 2: 079

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ05 ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ηπείρου

Νάτση Χάιδω

Print Friendly, PDF & Email