Αγαπητοί/ αγαπητές γονείς, κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου μας,

κατόπιν νέων οδηγιών του Υπουργείου (δείτε την εγκύκλιο) και λόγω της δυσάρεστης κατάστασης που όλοι βιώνουμε, λόγω του Κορωνοϊού και των επιπτώσεών του, γίνεται μια προσπάθεια από όλους μας για τη δημιουργία συνθηκών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Έχει ήδη ξεκινήσει για τη Γ΄Λυκείου, αλλά το μοντέλο θα προχωρήσει και για τις υπόλοιπες τάξεις. Στο πλαίσιο αυτό, και για την αξιοποίηση περισσότερων εργαλείων, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για το παιδί σας, στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Η διαδικασία δεν παίρνει περισσότερο από 5 λεπτά, και ακολουθούν αναλυτικά οι οδηγίες:

α) Τα στοιχεία που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικά, ώστε με αυτά να γίνεται η αναγνώριση από τους/τις καθηγητές/τριες και τους/τις συμμαθητές/τριες, όταν θα εμφανιστείτε στα τηλεμαθήματα, στην ηλεκτρονική τάξη ή θα επικοινωνείς μαζί τους πχ με e-mail.

Θα ζητηθεί να συμπληρωθούν τα στοιχεία του κηδεμόνα, και ειδικά το e-mail και κινητό του κηδεμόνα, τα οποία θα βοηθήσουν να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης, αν τον ξεχάσετε κάποια στιγμή.

Μετά την εγγραφή, θα αποκτήσετε ένα όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) με τα οποία θα μπορείτε να συνδέεστε, στην εφαρμογή.

Θα πρέπει να διατηρήσετε με επιμέλεια το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας για να μπορείτε να συνδέεστε και δεν θα πρέπει να τα γνωστοποιείτε ή να τα αφήνετε να τα δει κάποιος άλλος.

Διαβάστε τις Αναλυτικές Οδηγίες εγγραφής (pdf).

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό, κάντε κλικ εδώ


ΠΡΟΣΟΧΗ! Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες. Στην επιλογή του Σχολείου θα επιλέξετε όλοι ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ και για το Γυμνάσιο και για το Λύκειο, και απλά θα επιλέξετε τη σωστή τάξη.


Επίσης λειτουργεί εδώ και χρόνια ηλεκτρονική τάξη στο Σχολείο μας, με υλικό, για τα μαθήματα Πληροφορικής. Στη φάση αυτή είναι ξεκλείδωτη και μπορεί ο καθένας να περιηγηθεί στα περιεχόμενά της.

Παρακαλούμε για τη συχνή παρακολούθηση των email σας και της ιστοσελίδας μας. Και μην ξεχνάτε… Μένουμε Σπίτι!

Print Friendly, PDF & Email