Αγαπητοί/τές γονείς κηδεμόνες,

οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020-2021, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, σε ημερομηνίες που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από το Υπουργείο.

Προετοιμασία και μερικά σημαντικά σημεία:

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωριστεί στο ΠΣ myschool.

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας που θέλει να υποβάλει Ηλεκτρονική Αίτηση. Το Σχολείο προφανώς και δεν έχει (ούτε πρέπει να έχει) τους κωδικούς αυτούς. Είναι αυστηρά προσωπικοί και στην περίπτωση που δεν τους γνωρίζετε θα πρέπει να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με το λογιστή σας για να σας τους διαθέσει. Είναι προφανές επίσης ότι την εγγραφή του παιδιού σας δε θα την κάνει ο λογιστής. Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), οφείλετε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσετε έγκαιρα.

Επιπλέον…

Η διεύθυνση κατοικίας βάσει της όποιας θα εγγραφεί ο μαθητής/τρια είναι αυτή η οποία έχει δηλωθεί στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα Myschool. Σε περίπτωση που δεν κατοικείτε πλέον στην ίδια διεύθυνση, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε έγκαιρα και να προσκομίσετε τα σχετικά δικαιολογητικά, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή.

Η ακριβής ημερομηνία γέννησης του/της μαθητή/ είναι αυτή η οποία έχει ήδη δηλωθεί στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα Myschool. Αν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα που να απαιτεί διόρθωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το σχολείο.

Ο Αριθμός Μητρώου(Α.Μ.) του μαθητή ή της μαθήτριας υπάρχει στον Έλεγχο Προόδου της τρέχουσας χρονιάς. Αν για κάποιο λόγο δεν το διαθέτετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σχολείο.

Δείτε τη σχετική επιστολή του Υπουργείου προς τους γονείς – κηδεμόνες.

Για άμεση ενημέρωση και πρόσβαση στα τελευταία νέα , έχει ήδη δημιουργηθεί στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου μας ειδική καρτέλα όπου θα ανεβαίνουν όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε. Με κλικ στο κουμπί Τελευταία Νέα, αποκτάται πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της σχετικής κατηγορίας:

Φυσικά θα είμαστε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε απορία και βοήθεια.

Print Friendly, PDF & Email