Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,

τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν για τα παρακάτω:

1. Θα πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο του Σχολείου μέχρι στις 08:00 το πρωί.

2.Κατά την προσέλευσή σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας:

  • την Μαθητική Ταυτότητα
  • δύο (ή περισσότερα) στυλό διαρκείας χρώματος μπλε ή μαύρου, μολύβι, γομολάστιχα, και εφόσον χρειάζονται γεωμετρικά όργανα.

3. Δεν επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών (computer) και διορθωτικού (blanco).

4. Απαγορεύεται να φέρετε μαζί σας κινητό τηλέφωνο και προφανώς βιβλία και  σημειώσεις. Η κατοχή κινητού τηλεφώνου (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού του γραπτού.

5. Επιτρέπεται να έχετε μαζί σας νερό ή αναψυκτικό.

6. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης δεν επιτρέπεται να βγουν από την αίθουσα εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις.

7. Κατά την είσοδό σας στην αίθουσα, κάθεστε στη θέση που σας έχουν υποδείξει και  μέχρι να δοθούν τα θέματα δεν βγαίνετε από αυτήν.

8. Ελέγχετε το τετράδιο που θα σας δοθεί μήπως έχει σημάδια ή λείπουν σελίδες ή είναι κακοτυπωμένο. Δεν επιτρέπεται η χορήγηση δεύτερου τετραδίου ή η αφαίρεση φύλλων. Για πρόχειρο χρησιμοποιείτε τις τελευταίες σελίδες. Στη διάρκεια της αναμονής των θεμάτων και μετά την συμπλήρωση των στοιχείων τα τετράδια παραμένουν κλειστά

9. Οποιαδήποτε απειθαρχία, διασάλευση της τάξης ή απόπειρα αντιγραφής τιμωρείται με μηδενισμό του γραπτού.

10. Δεν γράφετε πουθενά αλλού τα ονομαστικά σας στοιχεία, παρά μόνο όπου σας υποδείξουν οι επιτηρητές. Δεν επιτρέπεται η υπογραφή ή αναγραφή οιουδήποτε άλλου διακριτικού στοιχείου. Υπάρχει κίνδυνος μηδενισμού του γραπτού.

11. Ελέγχετε αν έχετε απαντήσει σε όλα τα θέματα και αφού παραδώσετε το τετράδιό σας, υπογράφει ο επιτηρητής παρουσία σας, και απομακρύνεστε από την αίθουσα.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!

Print Friendly, PDF & Email