Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί και αγαπητές γονείς και κηδεμόνες, αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι εκπαιδευτικοί…

…με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους και την παρουσία των νέων μαθητών και μαθητριών στο σχολείο μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την ιστοσελίδα μας.

Στο σχολείο μας λειτουργεί ο ιστότοπος στον οποίο βρίσκεστε, με υλικό από τη σχολική χρονιά 2004-2005. Μετράμε ήδη 16 χρόνια διαδικτυακής παρουσίας και συνεχίζουμε να προσθέτουμε υλικό για την άμεση ενημέρωση, μαθητών/τριών, γονέων και εκπαιδευτικών σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου, τις δράσεις μας, αλλά και όλων των επίκαιρων θεμάτων που αφορούν άμεσα την εκπαιδευτική κοινότητα.

Με μια γρήγορη ματιά στον ιστότοπό μας θα βρείτε άμεσα όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε.

Για μαθητές και μαθήτριες και τους γονείς τους που για πρώτη φορά βρίσκονται στο σχολείο μας, για τους νέους και τις νέες συναδέλφους, αλλά και για όσους δυσκολεύονται, παραθέτουμε μερικούς συνδέσμους για άμεση πρόσβαση στις σχετικές κατηγορίες:

Η ιστοσελίδα μας ενημερώνεται σε 24ωρη βάση, και όσο πιο άμεσα γίνεται, οπότε θα αποτελεί και ένα ακόμη μέσο επικοινωνίας μεταξύ μαθητών – γονέων – εκπαιδευτικών για οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση.  Στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Καλή σχολική χρονιά!

Print Friendly, PDF & Email