Αγαπητοί και αγαπητές μαθητές, μαθήτριες, γονείς και συνάδελφοι/φισσες εκπαιδευτικοί,

…σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Κυριακή 1/11/2020, ολοκληρώθηκε πλήρως η μετάβαση του ιστοτόπου του Σχολείου μας στη νέα υποδομή του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου.

Τα οφέλη της μετάβασης πάρα πολλά. Περισσότερος χώρος, ταχύτατη απόκριση του ιστοτόπου και πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού πλέον προστατεύεται από antivirus σε επίπεδο server και έχει πιστοποιητικό κρυπτογράφησης SSL.

Η μετάβαση δε θα είχε ολοκληρωθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας υποστήριξης helpdesk του ΠΣΔ, οι οποίοι ακόμη και σήμερα Κυριακή, απάντησαν στα μηνύματά μας και βοήθησαν με τις ενέργειές τους να “γυρίσει σελίδα” ο ιστότοπος του Σχολείου μας.

Επιπλέον προχωρήσαμε σε “καθάρισμα” της βάσης δεδομένων από παλαιότερα άρθρα, δημιουργήθηκε νέο αίτημα στο εργαλείο Search Console της Google ώστε να ευρετηριοποιεί τους συνδέσμους σε Secured Http (https), και το ενημερωμένο περιεχόμενο της σελίδας μας να εμφανίζεται ακόμη πιο ψηλά στις αναζητήσεις των χρηστών, κάνοντας γνωστό το σχολείο μας και τις δράσεις μας σε όλη την Ελλάδα!

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Print Friendly, PDF & Email