Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, γονείς κηδεμόνες και εκπαιδευτικοί,

…μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποφάσεις του ΕΟΔΥ, το σχολείο μας (Λυκειακές τάξεις και Γυμνάσιο) θα παραμείνει κλειστό, και θα παρέχεται εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Όλα τα Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00, δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ 793 τ.Β΄ (27-2-2021)

Υπενθυμίζεται ότι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι υποχρεωτική. Οι απουσίες ισχύουν κανονικά και στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα θα πρέπει να ενημερώνεται άμεσα η Διεύθυνση του σχολείου.

Προσοχή! Η ενημέρωση αυτή πρέπει να πραγματοποιείται από τον/την γονέα κηδεμόνα του μαθητή η της μαθήτριας που το αντιμετωπίζει και όσο το δυνατόν πιο άμεσα. 

Παρακαλείστε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας για συνεχή ενημέρωση, αλλά και την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία στην οποία θα λαμβάνετε πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους συνδέσμους των τάξεων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες (ήδη σας έχουν αποσταλεί όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσουμε).

Πλούσιο υλικό για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση μπορείτε να τα βρείτε στο σχετικό κόμβο της ιστοσελίδας μας. Για οτιδήποτε άλλο θα είμαστε στη διάθεσή σας.

Εύχομαι να είστε όλοι καλά, να προσέχετε, και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, το συντομότερο δυνατόν!

Η Διευθύντρια

 

Print Friendly, PDF & Email