Σας ενημερώνουμε ότι έχει τεθεί σε λειτουργία, η πλατφόρμα δωρεάν ελέγχου COVID-19 για εκπαιδευτικούς και μαθητές άνω των 16 ετών στη διεύθυνση https://edu.testing.gov.gr/

Εν όψει της δια ζώσης επαναλειτουργίας των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων και σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί των σχολείων αυτών επιθυμούν να υποβληθούν σε έλεγχο για τον νέο κορωνοϊό, να καταθέσουν αίτηση στην πλατφόρμα για τους δειγματοληπτικούς ελέγχους.

Σημειώνεται ότι η επιλογή των εθελοντών θα γίνεται βάσει σειράς προτεραιότητας (χρονική και γεωγραφική) και πάντοτε αναλόγως των διαθέσιμων ημερησίως τεστ. Οι αιτούντες θα ταυτοποιούνται μέσω του λογαριασμού που διαθέτουν στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (sch.gr) και θα ενημερώνονται για το ραντεβού τους με SMS για το πλησιέστερο από τα 386 σημεία ελέγχου σε όλη την Ελλάδα, ενώ αναλυτικότερες οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία περιλαμβάνονται στην εν λόγω πλατφόρμα.

Προσοχή!!!

  • Οι αιτήσεις προς το παρόν αφορούν τους εκπαιδευτικούς που τα σχολεία τους θα λειτουργήσουν δια ζώσης.
  • Αν έχετε συμπτώματα όπως βήχας, δύσπνοια κλπ παρακαλώ απευθυνθείτε στον ιατρό σας ή στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Η πλατφόρμα αυτή ΔΕΝ αφορά εκπαιδευτικούς/μαθητές με συμπτώματα.
Print Friendly, PDF & Email