Στη Βασιλική σήμερα Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023  και ώρα 10.30 π.μ.  στο γραφείο του Διευθυντή του σχολείου κ. Γεώργιου Μαργέλη, συγκεντρώθηκε η επιτροπή αξιολόγησης προσφορών για να ασχοληθεί με το παραπάνω θέμα. Παραβρέθηκαν οι παρακάτω :

  1. Μαργέλης Γεώργιος, Δ/ντής του σχολείου ως πρόεδρος   
  2. Νιτσιοπούλου Πολυξένη, αρχηγός της εκπαιδευτικής εκδρομής ως μέλος
  3. Μολοχίδου Μαρία, συνοδός εκπαιδευτικός της εκπαιδευτικής εκδρομής ως μέλος
  4. Χαρίτος Διονύσιος, πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ως μέλος
  5. Μαυροκέφαλος Γεώργιος, εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ως μέλος.
  6. Φατούρου Ειρήνη, πρόεδρος του πενταμελούς της Γ΄ Λυκείου
  7. Φατούρου Ιωάννα, μέλος του πενταμελούς της Γ΄ Λυκείου

Δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με την Υ.Α. 20883/ΓΔ4/12-2-2020 έχουν ο Δ/ντής Μαργέλης Γεώργιος, η αρχηγός της εκδρομής μετακίνησης κ. Νιτσιοπούλου Πολυξένη, η συνοδός εκπαιδευτικός κ. Μολοχίδου Μαρία και από μία ψήφο οι εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία από το Δ/ντή, η επιτροπή συνέχισε την τελική επιλογή του τουριστικού γραφείου για την πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή από τις 14 έως τις 18 Δεκεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη λαμβάνοντας υπόψη:

  1. Την Υ.Α. 20883/ΓΔ4/12-2-2020 και ειδικότερα το άρθρο 14 της συγκεκριμένης Υ.Α.
  2. Την εμπρόθεσμη ένσταση του τουριστικού γραφείου : IONIAN TRANSFER LEFKADA, Γραφείο Γενικού Τουρισμού στις 23 Νοεμβρίου 2023.
  3. Την  προταθείσα σύμβαση εκ μέρους του Τουριστικού γραφείου CONNECTION TRAVEL (όπως  εστάλη στις 21/11/2023 με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο σχολείο μας) που δεν αναφέρονταν το ξενοδοχείο που είχε προτείνει το ίδιο τουριστικό γραφείο κατά την υποβολή των προσφορών και είχε επιλεγεί από την Επιτροπή αξιολόγησης προσφορών αλλά διαφορετικές επιλογές. Στις επιλογές αυτές η μία αναφέρονταν σε άλλο ξενοδοχείο και οι άλλες δύο σε μη ξενοδοχειακά καταλύματα μη ξεκαθαρίζοντας σε επικοινωνία με το γραφείο ποιο τελικά θα ήταν το κατάλυμα διαμονής των συμμετεχόντων στην εκδρομή.

Μετά από διαλογική συζήτηση η επιτροπή αφού έλαβε υπόψη όλα τα παραπάνω,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ομόφωνα τα παρακάτω:

  1. Να κάνει δεκτή την ένσταση του τουριστικού γραφείου IONIAN TRANSFER LEFKADA, Γραφείο Γενικού Τουρισμού Νοεμβρίου και να αναθέσει στο την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής των μαθητών Γ΄ Λυκείου  στη Θεσσαλονίκη.
  2. Να δημοσιοποιήσει το πρακτικό στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.
  3. Να καλέσει το τουριστικό γραφείο IONIAN TRANSFER LEFKADA, Γραφείο Γενικού Τουρισμού, μετά την διαδικασία των ενστάσεων, τη Δευτέρα 27-11-2023 και ώρα 11.00 π.μ , να υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό .

Μετά από αυτά η επιτροπή έληξε την συνεδρίασή της. Για την επιβεβαίωση όλων των παραπάνω , συντάχθηκε και υπογράφεται η πράξη .

Βασιλική,  24 Νοεμβρίου 2023

 

Τα μέλη                                                                                         Ο Διευθυντής                                     

  1. Νιτσιοπούλου Πολυξένη
  2.  Μολοχίδου Μαρία                                                     Μαργέλης Γεώργιος
  3. Χαρίτος Διονύσιος
  4. Μαυροκέφαλος Γεώργιος
  5. Φατούρου Ειρήνη
  6. Φατούρου Ιωάννα

πατήστε ΕΔΩ για να προβάλετε το επίσημο έγγραφο

                                                    

Print Friendly, PDF & Email