Για το σχολικό έτος 2023-2024, το 13ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή σε όλη την Ελλάδα, από τους κόμβους συμμετοχής Βόλου, Ηρακλείου, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Λάρισας, Μυτιλήνης, Πάτρας, Πύργου Ηλείας, Σύρου, Χανίων και Χίου, στις 18 & 19 Απριλίου 2024.
Το φεστιβάλ στην Κέρκυρα συνδιοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων και την Π.Ε.ΚΑ.Π – Παράρτημα Ιονίων Νήσων. Μπορούν να συμμετέχουν σχολεία από όλη την Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων.

Το 13ο  Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα πραγματοποιηθεί:

• την Πέμπτη 18 Απριλίου και
• την Παρασκευή 19 Απριλίου, στους χώρους του 4ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών

Στην 2η ανακοίνωση καλούνται να συμπληρώσουν και τη φόρμα υποβολής έργου
https://forms.gle/Au64HuYXpBqCBn8W7  μέχρι και την 15η Απριλίου 2024.

Με την ενέργεια αυτή θα γίνει και η ανάρτηση του μαθητικού έργου στον εκθεσιακό χώρο http://digifestkerkyra.blogspot.gr                                                                     Φροντίστε να είστε συνδεδεμένοι σε έναν google λογαριασμό.

Σημειώνεται ότι το Μαθητικό Φεστιβάλ δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά βραβεύεται κάθε συμμετοχή.
Προϋπόθεση συμμετοχής ενός μαθητικού έργου στο Φεστιβάλ αποτελεί η συμμετοχή εκπαιδευτικού Πληροφορικής στην ομάδα των εκπαιδευτικών που συντονίζει το έργο, αν δεν το συντονίζει αποκλειστικά ο ίδιος.
Προκειμένου οι μαθητές και οι μαθήτριες να εκπαιδευτούν στον σεβασμό των πνευματικών δικαιωμάτων παραθέτουμε Οδηγίες για τη χρήση πολυμεσικού υλικού από ελεύθερες πηγές

Το Φεστιβάλ έχει, και για το σχολικό έτος 2023-2024, την υποστήριξη και έγκριση του ΥπουργείουΠαιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Φ.14/ΑΆ/122509/Δ1/30-10-2023) και υποστηρίζεται από Συλλόγους και Ενώσεις Πληροφορικής, καθώς και Τοπικούς Φορείς (Δήμους, Περιφερειακές Ενότητες,κ.τ.λ.). Το Φεστιβάλ στην Κέρκυρα συνδιοργανώνεται από την Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων και από την Π.Ε.ΚΑ.Π – Παράρτημα ιονίων Νήσων.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://digifest-kerkyra.blogspot.com/  και για

να δείτε το επίσημο έγγραφο πατήστε: 2η Ανακοίνωση 13ου_Μαθητικού_Φεστιβάλ_Ψηφιακής_Δημιουργίας-Κέρκυρ.

Print Friendly, PDF & Email