Αγαπητοί/τές μαθητές/τριες, αγαπητοί/τές γονείς κηδεμόνες,

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους!

Όπως ήδη γνωρίζετε, από τη Δευτέρα επιστρέφουν στο Σχολείο όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες τόσο του Γυμνασίου όσο και των Λυκειακών Τάξεων.

Η επιστροφή στο Σχολείο, θα πρέπει να γίνει με την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας που ήδη γνωρίζετε (χρήση μάσκας παντού, σωστή υγιεινή χεριών και αποστάσεις) και με το επιπλέον μέτρο της διενέργειας των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (self tests) για COVID-19.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Λυκείου το έχουν εφαρμόσει πριν το Πάσχα για δύο (2) εβδομάδες, οπότε γνωρίζουν τη διαδικασία, και θα συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο.

Παρακαλούνται λοιπόν και οι γονείς κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου, να προμηθευτούν τα τεστ και να ενημερωθούν σχετικά με την ορθή χρήση τους, και τη δήλωση του αποτελέσματος στη σχετική πλατφόρμα. Σας υπενθυμίζουμε πως κανείς (μαθητής, εκπαιδευτικός, βοηθητικό προσωπικό) δε μπορεί να εισέλθει στο χώρο του Σχολείου χωρίς τη σχετική σχολική κάρτα αρνητικού τεστ.

Για τη διευκόλυνσή σας, δείτε το σχετικό άρθρο με οδηγίες (ερωτήσεις και απαντήσεις), σχετικά με την επαναλειτουργία του σχολείου μας από τη Δευτέρα 10 Μαϊου 2021.

Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά! Καλή επιστροφή στις τάξεις!

Print Friendly, PDF & Email